手机做题
二维码

微信扫码手机做题

背景材料

The computer is fast and hardly makes a mistake,while people are slow and make mistakes sometimes.That's what people often say when they talk about computers.For many years,scientists have been improving computers.Now a computer can do a lot of everyday jobs wonderfully.It is widely used in factories,hospitals,post offices and airports.A computer can report,decide and control in almost every field(领域).With the help of a person,a computer can draw pictures,write music,talk with people,play chess,translate languages and so on. Many computer scientists are now thinking of making computers "think"like a man.Perhaps computers will one day really think and feel.Some people are afraid that one day computers will be too clever to listen to them.But scientists tell us that such thing will not happen.

[单选]

The computer can work than people_________.

  • A、more wonderfully

  • B、more slowly

  • C、more often

  • D、All of the above is wrong

A

解析:

根据 "The computer is fast and hardly makes a mistake,while people are slow and make mistakes sometimes."可知,computer工作起来比人工作起来要神奇得多,故选A。

[单选]

Computers can do for people_________.

  • A、few jobs

  • B、all jobs

  • C、many jobs

  • D、washing jobs

C

解析:

根据 "Now a computer can do a lot of everyday jobs wonderfully.It is widely used in factories,hospitals,post offices and airports."可知,computer能为人们做很多工作,故选C。

[单选]

What will perhaps happen in the future?_________

  • A、Computers can think like men and women.

  • B、People will no longer use computers.

  • C、Computers will only be used to talk with people.

  • D、Computers can draw pictures.

A

解析:

根据 "Perhaps computers will one day really think and feel."可知选A。

[单选]

The author of the passage mainly tells us something _________.

  • A、about the danger of the computer

  • B、about computer scientists

  • C、about the computer

  • D、about how to use the computer

C

解析:

通读全文可知短文主要是介绍computer的,故选C。

[单选]

Which of the following is right according to the passage?_________

  • A、People ale slow and full of mistakes when using computers.

  • B、Computers can translate languages without people's help.

  • C、Computers will never be cleverer than people.

  • D、Computers will listen to people.

C

解析:

您可能感兴趣的试题

[单选]

—Have you heard the latest news?

—No,What _________?

  • A、is it

  • B、is there

  • C、are they

  • D、are those

[单选]

—The last one ________ pays the meal.

—Agreed!

  • A、arrived

  • B、arrives

  • C、to arrive

  • D、arriving

[单选]

We _________ so as not to wake the roommates.

  • A、whispered

  • B、moaned

  • C、grunted

  • D、muttered

[单选]

Some pre school children go to a day care center,_________ they learn simple games and songs.

  • A、then

  • B、there

  • C、while

  • D、where

[单选]

_________ nothing more to discuss,the CEO got to his feet,said goodbye and left the meeting room.

  • A、There was

  • B、Being

  • C、There being

  • D、As there being